Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
rhplus - ale na które lotnisko? Gardemoen, Rygge czy Torp ????

Dziewczyny - a jak to jest z tymi fotelikami? Bo czytalam, że dziecko do roku to powinno jeżdzić tyłem do kierunku jazdy, a moja sąsiadka norweska co ma fisia na punkcie bezpieczeństwa to wozi 3-letniego synka nadal tyłem, ponoc to bezpieczniej?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Lady_dosia moja Zuzia ma ten fotelik Besafe tylem do jazdy, a w Polsce ma juz przodem

Chalki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Halas fajne te maxi cosi tych nie ogladalam bo zdecydowalam sie na recaro dla starszej corci. To fotelik po Dominiku moze byc dla Oskara A Twoj Dominik to chyba ma ok 5lat jak dobrze pamietam?

Ja bedac w pierwszej ciazy zostalam zatrudniona do pracy w 16tyg ciazy nawet Pani lekarz nie zorientowala sie ze jestem w ciazy przy badaniu

Kasiar ja sie dostosuje niech Klaudia decyduje
Lady_Dosia ponoc to bezpieczniej i to juz rodzic decuduje do kiedy wozi tak dziecko
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
To u mnie w pracy rozmawialam z kolezanka i byla w szoku jak powiedzialam jej ze jestem w 6 miesiacu ciazy I tez naleze do chudzinek. Pamietasz Marta jak sie spotkalysmy mniej wiecej chyba w 6 mieisacu ciazy? Nie bylo po nas widac
Kasiar12 dla mnie jak dla zenka, wpadajcie kiedy chcecie, w ten tydzien nie mam zadnych planow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Marta Ty nawet po 3 ciazach jak nastolatka wygladasz!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
POZAZDROSCIC DZIEWCZYNY POZAZDROSCIC MARTA DOMINIK W KWIETNIU MA 6 LAT W SUMIE OSKAR MOZE MIEC PO NIM FOTELIK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Taa Klaudia pamietam ja mialam maly brzuch no ale Ty to miniaturke
O ja Klaudia dzieki Z Ciebie tez nie zla Dupeczka Jak to Daris pisze
A wiec ja moge przybyc 28.02,01.03 jak wolisz Kasiar
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
KASIA 12 CHAŁKI WYGLĄDAJĄ BARDZO APETYCZNIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ok , moze byc ale tak do poludnia
Kalba, pytalam Marty mieszkasz w czesci miastowej czy nie? (maz pytal)

dziekuje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dobry wieczor mnie tu caly dzien nie bylo myslalam ze bede miala duzooo do nadrobienia ale jednak nie
co do fotelika nie mamy auta wiec problem z glowy heh
dziewczynny to bylu wozki glebolkie a teraz czas na spacerowki ja niby mam w swoim ale mysle o innej wiec jak macie to pokazujcie albo pokazujcie te co wam sie podobaja
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok